Bilete Wardruna - 8 iul, ora 18:00 - Arenele Romane

Wardruna

Arenele Romane, București

vineri, 8 iulie, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Wardruna canta la Bucuresti pe 8 iulie 2022, la Arenele Romane.

Dupa succesul avut cu “Nordic Night at Red Rocks Amphitheatre” din Statele Unite si “Nordic Night at Gelsenkirchen” , Wardruna alaturi de By Norse Music au transformat acest concept intr-un intreg turneu intitulat Nordic Night Summer Open Air Tour care va promova albumul 'Kvitravn' ce a fost lansat pe 22 Ianuarie 2021.

Viitorul material semnat Wardruna, 'Kvitravn', continua din punct de vedere muzical trilogia Runaljod, insa se va remarca o evolutia in sound-ul trupei. Pe album vom putea asculta o varietate de instrumente muzicale precum talharpa, sotharpa, cornul, flautul si multe altele. Albumul va contine 11 piese care vor ne vor plimba prin legendele si cultura nordica, avand ca teme centrale vrajitoria, animismul sau abordarea diferitelor concepte spirituale de origine nordica. 

Einar Selvik a declarat despre procesul de compunere al noului album: "Sa reciti si sa copiezi trecutul nu este foarte dificil, insa pentru a putea sa intelegi si sa integrezi gandirile antice, instrumentele si modul in care acest lucru se facea in trecut pentru a crea ceva ce este relevant in prezent, este cu adevarat o provocare, iar acesta este scopul nostru."

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Copiii sub 7 ani beneficiaza de acces gratuit si este necesar sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Un eveniment BestMusiv Live Concerts & METALHEAD powered by ROCK FM