Bilete Torino: Voltaj - Ca la 20 de ani - 22 feb, ora 20:20 - Torino Palavela

Torino: Voltaj - Ca la 20 de ani

Torino Palavela, Torino

sâmbătă, 22 februarie, ora 20:20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă, 22 februarie 2020, la Sala polivalentă PALAVELA din Torino, băieții de la VOLTAJ vor susține un mega show live de 2 ore într-o atmosferă incendiară, așa cum ne-au obișnuit deja de-a lungul anilor!

Concertul face parte din turneul aniversar “Ca la 20 de ani”, Torino fiind singurul oraș din Italia unde va ajunge legendara trupă românească cu acest spectacol de ne ratat.

Eveniment unic în Italia!

Cumpără acum biletele pentru tine și gașca ta!

Călin, Gabi, Oliver, Adrian și Vali vor urca pe scena sălii polivalente Palavela pentru cel ce se anunță ca cel mai mare eveniment organizat în Italia pentru comunitatea românească și nu numai!

Trupa Voltaj este cunoscută și îndrăgită pentru show-urile lor energice cu jocuri incredibile de lumini și efecte!

Intră și tu să faci parte din grupul celor ce se simt mereu ca la 20 de ani pentru trăi emoția, energia, bucuria și magia oferită de Trupa Voltaj! Sâmbătă 22 Februarie 2020 la 20:20!

”Ca la 20 de ani”, “Asta e viața”, “De mâine”, “Albinuța”, “Tu”, “Scrisoare”, “Noapte bună”, “Eu cu mine”, “Iarna”, “Hai sus”, “3D”, “Și ce”, “Povestea oricui”, “Acolo”, “Dă vina pe Voltaj”, “MSD2-Mai sus de locul 2”, “Crede”, “Lumea e a mea”, “Pic-pic”, “Kori Gent”” A XII-A”, “De la capăt”, “Vara trecuta”, “Din toata inima”, “Las tot”… sunt doar câteva dintre piesele de succes pe care vei putea să le ascuți live și să le cânți alături de mii de persoane.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.