Bilete Retro Music Festival Editia A II-A - 8-10 oct - Romexpo

Retro Music Festival Editia A II-A

Romexpo, București

8-10 octombrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet Standard O Zi
119 lei
Bilet Vip O Zi
169 lei
Abonament Standard
200 lei
Abonament VIP
450 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

RETRO MUSIC FESTIVAL 2020 SE AMÂNĂ
Siguranța spectatorilor și a tuturor persoanelor care sunt implicate în desfășurarea evenimentului - artiști, echipa de producție, echipa tehnică, reprezintă o preocupare majoră pentru organizatorii RETRO MUSIC FESTIVAL.
Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul COVID-19 (Coronavirus), dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități, adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul de Situații de Urgentă prin Hotărârea nr. 6 din 06.03.2020, dată fiind recomandarea autorităților de a amâna evenimentele de mare capacitate, cu părere de rău, ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival de muzica retro din România, Retro Music Festival, se amână pentru perioada 8–10 octombrie 2020.
ABONAMENTELE și BILETELE vândute până în prezent rămân VALABILE pentru luna octombrie 2020, nefiind necesară schimbarea acestora. Cei care doresc să participe la eveniment, pot achiziționa în continuare abonamente și bilete de pe site-ul www.iabilet.ro sau la punctele fizice de vânzare autorizate. Retro Music Festival păstrează majoritatea numelor de pe afiș, care au confirmat prezența în octombrie, iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore.
Vom urmări îndeaproape situația globală și vă asigurăm că vom face tot ceea ce ține de noi ca cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro din România, Retro Music Festival, să se desfășoare în condiții depline de siguranță.
Întreaga echipă a festivalului îndeamnă oamenii să respecte regulile de igienă, măsurile anunțate de către instituțiile statului român și să se informeze numai din surse oficiale.

În luna iunie 2019 a apărut pe harta evenimentelor din București un nou festival, Retro Music Festival, unde 35.000 de persoane au retrăit live hiturile anilor ’80 – ’90.

La minimum 4 bilete cumparate primesti discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate primesti discount 20%

După ce prima ediție a fost primită cu brațele deschise de către ascultătorii de muzică bună, organizatorii au anunțat cea de-a doua ediție, între 8 și 10 octombrie 2020, la Romexpo București.

Nume sonore au confirmat deja participarea pentru ediția de anul viitor: Bosson, À La Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. The Underdog Project, C&C Music Factory și Lian Ross.

Sub umbrela cuvintelor #nostalgie si #discotecă, Retro Music Festival și-a propus să ajungă la un public cât mai divers, să bucure Generația X prin hiturile de neuitat  și să aducă zâmbetul pe buzele Generației Z.

Timp de trei zile, Bucureștiul va dansa pe ritmurile anilor ’70, ’80, ’90, dar și pe piesele anilor 2000. 

Abonamentele standard au prețul de 139 lei, iar cele VIP au prețul de 279 lei și pot fi achiziționate de pe iaBilet.ro.

Mai multe detalii:

office@retromusicfestival.ro

www.retromusicfestival.ro

www.facebook.com/RetroMusicFest

https://www.instagram.com/retromusicfestival/

Biroul de Presă

office@retromusicfestival.ro 
www.retromusicfestival.ro 
www.facebook.com/RetroMusicFest 

Despre organizator

INTERNATIONAL ARTIST MANAGEMENT are o experiență de peste 16 ani în producția de evenimente, concerte și lansări, organizând de-a lungul timpului evenimente muzicale și culturale de referință.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.