Bilete Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space - 13 mar '20 - /FORM SPACE

Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

vineri, 13 martie '20

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Presale

Urmatoarele 100 de bilete

65 lei

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

Acces General
75 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Riverside revin in Romania pentru un show la Cluj-Napoca pe 13 martie in /FORM Space. Primele 100 de bilete costa doar 59 de lei.

Riverside vin din Polonia iar muzica lor este rezultatul a trei artisti care provin din medii diferite, iar rezultatul este un progressive metal inedit.

Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut si pentru colaborarile cu formatii precum Behemoth, artistul lucrand la celebrul album 'The Satanist, Piotr Kozieradzki care a colaborat si cu Hate, tot din Polonia si Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.

Pana in prezent, in cei 18 ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, Wasteland ajungand in topurile muzicale din 7 tari.

Formatia face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, insa tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artisti in procesul de creatie a muzicii, fac soundul Riverside unic.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au următoarele preţuri:
 
- earlybird: primele 100 de bilete - 59 lei
- presale: urmatoarele 100 de bilete - 65 lei
- sale: 75 de lei pana pe 13 martie
- la intrare: 100 de lei
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM