Bilete Bucuresti: Riverside @ Quantic - 12 mar - Quantic

Bucuresti: Riverside @ Quantic

Quantic, București

joi, 12 martie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Riverside revine pe 12 Martie in Quantic cu o editie speciala a turneului 'Wasteland'
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. iabilet va va informa in caz ca evenimentele se amana sau se anuleaza in timp util. Multumim!

Dupa concertul exceptional sustinut in cea de-a treia editie a festivalului SoundArt, renumita formatie poloneza Riverside revine in 12 Martie pe scena clubului Quantic cu un ultim show ce face parte din turneul 'Wasteland' si care va contine un setlist special, un cadou deosebit pentru fanii din Romania.
 
Riverside a fost infiintata in Varsovia, in 2001, si are pana in prezent 7 materiale discografice, majoritatea fiind lansate sub egida prestigioasei case de discuri Inside Out Records. Cel mai recent album al trupei, 'Wasteland' a fost lansat in data de 28 septembrie, 2018. Asemanata deseori cu Pink Floyd sau Dream Theater, Riverside este una din cele mai bine cotate trupe de progressive rock din Europa.
 
Odata cu lansarea primului material discografic, 'Out of Myself' (2003), succesul pe care l-a avut in Polonia a adus formatiei Riverside un contract cu casa de discuri americana Laser’s Edge, dar si o colaborare cu pictorul Travis Smith (Dewin Townsend, Anathema).
 
Incepand cu cel de-al doilea album de studio al trupei, 'Voices in My Head', material lansat initial in Polonia (Mystic Production) apoi relansat international sub egida InsideOut, Riverside si-a inceput cariera in adevaratul sens al cuvantului, concertand in intreaga lume si inregistrand vanzari masive, iar 'Rapid Eye Movement' (2007), al treilea album de studio, a adus trupei o colaborare cu Dream Theater pentru segmentul european de turneu al legendarei trupe. 'Anno Domini High Definition' (2009), 'Shrine of New Generation Slaves' (2013) si 'Love, Fear and the Time Machine' (2015) nu au facut decat sa confirme faptul ca Riverside este o formatie cu o identitate extrem de speciala.
 
In 2016, chitaristul Piotr Grudziski a decedat in urma unui stop cardiac, iar compilatia 'Eye of the Soundscape', a devenit ultimul material inregistrat in formula clasica Riverside. Cel mai recent album de studio al trupei, 'Wasteland', surprinde publicul cu un nou val de emotii puternice si acorduri magice de chitara.
 
Bilete sunt disponibile in reteaua www,iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
Presale: 80 Lei
 
In ziua concertului: 100 Lei
 
Copiii pana in 7 ani au gratuitate si pot intra doar insotiti de parinte/ tutore. Recomanare pentru copii: Casti pentru protectie. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.