Bilete Bucuresti: Museum of Senses - 8 feb '19 - 31 dec - Museum of Senses - Afi Cotroceni Bucuresti

Bucuresti: Museum of Senses

Museum of Senses - Afi Cotroceni Bucuresti, București

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilet Adut

Perioada de valabilitate a biletelor 1 Martie – 24 Aprilie 2020

39 lei27,3 lei
Bilet copil (intre 5 si 15 ani)

Perioada de valabilitate a biletelor 1 Martie – 24 Aprilie 2020

29 lei20,3 lei
Pachet Family (2 adulti si 2 copii - sub 15 ani)
94 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii


Nimeni nu știe când se va termina această perioadă dificilă, dar știm că va trece și vom putea să ne întoarcem la viețile noastre normale. Noi, cei de la Museum of Senses, ne-am gândit să vă surprindem și mai mult, așa că am pregătit o ofertă specială, limitată, cu Bilete Anuale. Acest lucru vă va permite să ne vizitați în mod repetat, dar nu mai mult de 12 ori, timp de un an! Biletul Anual va fi activat la prima vizită, iar apoi vei avea un an întreg să ne vizitezi oricând dorești. Poate în fiecare lună :) Practic veți plăti un singur bilet și ne veți putea vizita de 12 ori. Biletele au valabilitate un an de zile din momentul achizitiei.

Va rugam sa consultati programul de vizitare. Pentru grupuri mai mari de 10 pers. dupa ce achizitionati biletele va rugam sa sunati pentru rezervare.

Biletele pot fi folosite incepand cu data de 16 Aprilie. Aceasta perioada poate fi prelungita in frunctie de deciziile guvernamentale de mentinere a spatiilor de divertisment inchise.

Program de vizitare:

Luni-Joi: 10:00 - 22:00
Vineri-Sambata: 10:00-23:00
Duminica: 10:00-22:00

Ce este Museum of Senses?

Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile, descoperind din ce in ce mai mult. O calatorie la finalul careia o sa realizezi ca ai invatat lucruri noi si te-ai distrat de minune.

Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational.

Lasa-te purtat intr-o calatorie plina de provocari pentru corp si minte. Vei putea afla mai multe despre perceptie, vibratii, atingere, creierul uman si stiinta. Observa si exploreaza ceea ce simti, dand un sens simturilor tale.

Esti pregatit?

Calatoria ta va incepe intr-un labirint magic unde vei putea sa te descoperi. Vom continua prin acest labirint unde iti vom reda o strada intunecata a Bucurestiului unde urmeaza sa-ti pui la incercare vazul si auzul mergand pe aceasta strada aglomerata a metropolei. Simturile tale vor fi puse la incercare.Din frenezia orasului, vei pasii in natura, printr-un parc total neconventional construit in cadrul unui muzeu in care apa curge de jos in sus. Oare se poate?

Esti pregatit pentru mai multa culoare? Lasa-te purtat intr-un joc de umbre si lumini descoperind magia culorilor cat si faimoasele globuri Tesla, cum functioneaza energia si care sunt miracolele fizicii.

Decopera si experimenteaza ce-a mai cunoscuta legenda, cea a lui Dracula. De data aceasta insa, totul va fi pe invers.

Cum crezi ca este sa poti vedea lucrurile intr-un infinit ? De aceasta data experimentezi chiar infinitul in valuri nesfarsite de muzica intr-o camera cu oglinzi.

Adrenalina va fi accentuata mergand prin cunoscutul tunel Vortex.

In continuare, vei explora camera AMES cunoscuta la nivel mondial, care iti va pune la incercare perceptia asupra dimensiunii tale reale.

Vei intra apoi intr-o camera inclinata, doar pentru a afla ca nimic nu este asa cum pare, dar, din nou, totul pare normal.

Toate simturile tale vor fi stimulate, pentru a-ti trezi imaginatia si a-ti sfida perceptia.

Ce sunt simturile?

Simtul: Perceptia fiziologica a organismului uman in stransa legatura cu sistemul senzorial. Amestecul lor este ceea ce ne fascineaza in viata de zi cu zi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.